• Romana
  • English
Echipamente
icon

Pentru ca suntem constant preocupati de sanatatea, confortul si siguranta pacientilor nostri, investim in tehnologie moderna, de inalta performanta. Astfel, cabinetul nostru dispune de echipamente si dotari de ultima generatie, care corespund standardelor tehnologice dentare internationale.

Microscopul dentar

Microscopul este un instrument optic de magnificatie, de mare precizie si acuratete in medicina dentara moderna, asigurand succesul maxim. Este un mijloc de documentare excelent realizand poze de o calitate inegalabila, oferind medicului un foarte usor mijloc de explicare al afectiunilor pacientului. De asemenea ofera pacientilui posibilitatea de urmarire live a tratamentului in curs prin intermediul filmarilor video live.

Laser dentar Biolase

Pentru a potenta calitatea si precizia tratamentelor, clinica noastra utilizeaza unul dintre cele mai avansate lasere dentare din lume -laserul Epic Biolase.

Laserul dentar Epic Biolase este singurul laser cu dioda care are aprobarea FDA pentru 3 tipuri de tratamente distincte: tesut moale, albire, biostimulare/terapia durerii.  Multiple utilizari : chiuretajul pungilor parodontale, gingivectomii și gingivoplastii, frenectomii , expunerea dintilor incluși, evictiune sulculara, expunere implanturi dentare , hemostaza, dezinfectie, adjuvant in endodontie.

A-PRF

In timpul procedurii chirurgicale, pacientului i se recolteaza o proba de sange de 10 ml, apoi se centrifugheaza o singura data, iar rezultatul poate fi folosit pentru regenerare in diferite manopere chirurgicale.

Astfel, ne bazam pe stimularea, regenerarea si vindecarea tesuturilor deoarece utilizam doar resursele organismului pacientului.

Avantajele A-PRF:

  • lipsa efectelor secundare
  • vindecare rapida dupa interventia chirurgicala
  • utilizarea de materie prima din organismul pacientului
  • stimuleaza formarea de vase de sange noi, ceea ce determina o imbunatatire a rezultatelor ce ar putea fi obtinute in mod clasic
Endo Pilot Schlumbohm

Este unul dintre cele mai moderne echipamente utilizate in cadrul endodontiei. Este un motor compact, de ultima generatie 4 in 1, ce are incorporat Apex locator, Motor endodontic reciproc, Condensator vertical de gutaperca si Injectare de gutaperca termoplastifiata.

Developed by fordigital.net